Schaduw me - Tahereh mafi

Schaduw me van Tahereh Mafi

Leestijd: 1 minuut

Eindelijk is hij er dan, deel 4,5 van de Touching Juliette serie; Schaduw me. Eerder heb je al kunnen lezen dat ik erg fan ben van deze serie.

Wederom een mooie novella vanuit het perspectief van een van de heren. Dit keer Kenji, Juliette’s beste vriend en toch wel een van de leukste karakters uit het boek. Tenminste, dat vind ik.

Juliette is nog steeds aan het bijkomen van Warners verraad, en Kenji probeert zijn vriendschap met haar te balanceren met zijn verantwoordelijkheden als leider van het verzet tegen het Herstel. En dingen worden nog interessanter als een onverwacht iemand uit Omega Point opeens opduikt.

Conclusie

Maar als die-hard Touching Juliette fan, voelt het toch alsof het boek te snel is gestopt. Kenji’s perspectief had nog breder uitgebouwd mogen worden, net als Adam’s en Warner’s. Hierdoor heb ik het gevoel alsof het boek middenin abrupt is gestopt en het verhaal van Kenji niet af is. Dat is jammer, dat heeft het Karakter van Kenji niet verdient… maar geeft ook gelijk weer dat gevoel van verlangen naar het laatste boek…

Schaduw me is alleen als e-Book verkrijgbaar voor 4,99.

Heb jij Schaduw me al gelezen? Laat in een comment weten wat je er van vond.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.