Schoentip: My little Pony

Schoentip: My Little Pony Schoencadeautjes

Leestijd: 3 minuten

 

 

De Sint en zijn Pieten, in welke kleur dan ook, zijn neergestreken in Nederland en nemen een heerlijke periode van gezelligheid, lekkers en heel veel cadeautjes met zich mee. Geen wonder dus dat zij zich een slag in de rondte werken. Alle schoentjes moeten immers weer worden gevuld.

als ik mijn hoofd 2 millimeter omhoog dwing om op de wekker te kijken, zie ik dat het 5 voor 6 is

 

Sinterklaas
credits: Pixabay

Zo kwamen zij ook bij ons huis aan.

“Mam! Ma-ham! Kijk nu eens, Piet is langs geweest vannacht!” Overenthousiast stormen er 2 boeven mijn slaapkamer binnen met een enveloppe in hun hand. Het is een door-de-weekse dag en als ik mijn hoofd 2 millimeter omhoog dwing om op de wekker te kijken, zie ik dat het 5 voor 6 is <gaap> in de ochtend. Sinds de Sint weer in het land is, zijn ze niet te stuiten en rollen ze rond 6 uur ’s morgens hun bed uit om vervolgens de trap af te racen en te kijken of er al iets in hun schoen zit. Om vervolgens teleurgesteld weer naar boven te sloffen en hun beklag te doen in mijn nog half-slapende moeder oor. We hebben immers met Sint afgesproken dat, nu ze wat ouder zijn, hij alleen maar op zaterdag langs komt en niet door de weeks. En al helemaal niet om 6.UUR.IN.DE.OCHTEND! 

Maar vandaag is er een heuse brief! Want Sint gunt deze mama haar beauty-slaapje en weet natuurlijk dat door zíjn bemoeienis de gemoederen hier in huis weer even een klein beetje worden gesust en dat ik dan wellicht nog even uurtje langer mag slapen. De kinderen waren de afgelopen dagen namelijk wat.. noem het extreem enthousiast, noem het volledig ADHD of noem het volgepropt met suiker van hun Sint Maarten-buit..

Maar op deze door-de-weekse dag, om 5 minuten voor 6, hijs ik mijzelf uit bed om in de kamer van mijn 7 jarige dochter te luisteren naar hetgeen Sint te schrijven heeft -in de hoop dat ik morgen echt tot kwart voor 7 mag blijven liggen. Dochter leest voor:

Schoentip: My little Pony
die sint ziet alles!

Maar voor dat zij de brief helemaal, op volume 7, heeft voorgelezen valt haar oog op de onderaan geschreven P.S. “Kijk maar in je schoen…..” en nog voordat zij de zin uit heeft gesproken, is mijn 5 jarige zoon al bij de trap. Hij is nooit zo snel, echt niet. Maar vandaag weet hij niet hoe snel hij naar beneden moet komen..

 

Schoentip: My little Pony
rarara

Maar het trucje werkt wel. Want onze lieve Sint is echt heilig bij mijn twee lieve (inmiddels achter het behang geplakte) kindjes. En als je dan een brief krijgt van de Sint himself, ben je natuurlijk wel onder de indruk. Ook al is het maar voor 1 dag! Dus beloven zij -wederom op volume 7, om 6 uur in de ochtend – plechtig door de schoorsteen dat ze zich aan de regels van de Sint zullen houden en zwaar onder de indruk scheuren ze hun pakjes open. Want Sint zou Sint niet zijn als er toch echt een leuk presentje in hun schoen ligt.

 

Schoen tip: My Little Pony schoencadeautjes
Met dank aan de Pieten van My Little Pony

En oh wat waren ze blij hier in huis! Een Inieminie My Little Pony om te sparen en My Little Pony Snoepjes.

Dank je wel Sinterklaas! En de Pieten bij My Little Pony natuurlijk niet te vergeten ;-)!

Ik stap nog even een half uurtje in mijn warme bedje.

Liefs, Angelique

 

Ken jij My Little Pony nog? Dit jaar helpen zij sint een beetje met leuke schoencadeautjes voor en zacht prijsje. 

 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

2 gedachten over “Schoentip: My Little Pony Schoencadeautjes

  1. Wat super leuk om te lezen! Ik lees gewoon hoeveel enthousiasme er was! Doet me denken aan mijn kinderjaren en dat sint en piet bij ons langskwamen. En eh, heb je tot kwart voor 7 mogen blijven liggen? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.