Strackk man!

Leestijd: 2 minuten

Als je een extra plank wil ophangen, denk je vaak aan even snel een strak Ikea plankje op te hangen. Simpel en snel.. kind kan de was doen. Maar Ikea is niet meer de Ikea die we zijn gewend. Alle producten (ja, incl de keukens is ons verteld) zijn vervaardigd van een extreem geperst karton. OMG!

Gelukkig zijn er vele oplossingen voor de ex Ikea lovers.. MEET STRACKK!

4340-collage6

 

Strackk introduceert wandplanken met een enorm draagvermogen tot wel 250 kg. Het technisch innovatief draagsysteem in combinatie met het gebruikte materiaal resulteert in een dunne zwevende plank. Ideaal voor een ruime collectie boeken, maar ook te gebruiken in de keuken of badkamer. De aluminium planken zijn magnetisch, Strackk ontwikkelde accessoires om de plank naar eigen wens in te richten.

 

 

De accessoires van Strackk

Zo kan er in de keuken kookgerei aan de Strackk plank gehangen worden door middel van magnetische haken. Maar niet alleen potten en pannen, ook kleding tot 2,5 kilo houden deze haken met gemak. De plank is tevens geschikt als wijnrek door de speciaal ontworpen wijnstrip. Voor de traditionele boekenplank heeft Strackk boekeinden ontworpen, die in twee houten variaties verkrijgbaar zijn.

 

 

 

Strackk’s variaties

Strackk heeft meerdere variaties op de wandplank, zodat het de juiste functie kan vervullen voor elk interieur. Voor de keuken heeft Strackk verschillende planken, zoals het Strackk Wijnglazenrek om wijnglazen in te hangen, het Strackk Messenrek met magnetisch deel voor de keukenmessen en de Strackk Bordenstandaardmet speciale gleuven voor het opbergen van borden.

1556-strackk-studio_mei163432

 

 

 

 

 

 

De plank kan ook dienen als vervanger voor de kledingkast, namelijk met de Strackk Kledingrek. Deze heeft een speciale gleuf voor kleerhangers. Perfect als je minder ruimte hebt voor een kast en door het draagvermogen kan het genoeg kleding houden.

748-strackk-studio_mei163392

 

 

 

 

 

 

 

Maar er zijn ook variaties van Strackk puur voor decoratie. Zo kan een boeket bloemen in de Strackk Vaasworden gezet en in de Strackk Badkamerspiegel past een spiegel naadloos in de daarvoor speciaal bestemde gleuf. De Strackk Skateboard is voor de jongenskamer, waar hij deze in kan hangen.

 

De Strackk plank is eenvoudig en snel te bevestigen door een meegeleverd profiel en waterpas. De variaties zijn te bestellen in elke gewenste afmeting, kleur of bedrukking. 4087-strackk-studio_mei163327

 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.