Studio pets

Studio Pets Mini figuurtjes

Leestijd: 3 minuten

Review

Vanaf dag 1 is mijn dochter helemaal fan van de beestjes van Studio Pets. Een aantal jaar geleden nam mijn man eens een catalogus mee vanaf een beurs die hij had bezocht en sinds die tijd is ze meesterverzamelaar van Studio Pets.

De studio pets

Studio Pets is in het leven geroepen door de Nederlandse Mirna Huijing. Door haar liefde voor dieren, fotografie en design zijn de leukste cadeau-artikelen, knuffels, tassen en nog veel meer met de liefste Studio Pets erop ontstaan. En dat is bij ons thuis dus niet onopgemerkt gebleven…

Hondjes

Vooral de hondjes zijn bij haar helemaal hot. We hebben schriftjes, etuitjes, kaarten.. noem het maar op. Ze spaart ze allemaal. Zo moesten wij afgelopen Flavourites Live wel 4x lang de stand van Studio Pets om toch uiteindelijk niet met lege handen naar huis te gaan. Ook haar liefde voor hondjes (ze mag er geen, want haar broer is allergisch) en voor fotografie zorgen er voor dat ze een uitgesproken favoriet heeft.

studio pets review

Toen zij dus de mail in mijn mailbox zag van deze leukerds, MOEST ze deze reviewen.. op haar manier uiteraard! Want ja, het blijft een meisje van net 10 🙃

Na de succesvolle introductie van de mini toy collectibles in Italië, komen de toy collectibles van Studio Pets nu ook in Nederland. Vanaf eind maart kun je de Studio Pets MiniCollection vinden in de Nederlandse speelgoed- gift- en boekwinkels.

unboxing studio pets
Unboxing… bij dochter van 10 een zeer geliefde bezigheid 🥰

Deze superleuke nieuwe collectie start met 12 van de schattigste, realistische plastic babydiertjes figuren. Alle mini figuurtjes zitten in een stylisch mini koffertje verpakt en er zit een gratis Photo Booth App bij die je kan downloaden. Een ware must have voor al onze kleine fashionista’s.

Wat vinden wij er van?

studio pets hethuishoudenvan
Blij kind!

Direct bij het openmaken van de doos gaan er oogjes twinkelen en handen kietelen. De doosjes moeten open en een voor een krijgen de mini Pets een grondige inspectie. Ik vind ze zelf echt enorm leuk en ze doen me direct denken aan de Dufties die ik vroeger als kind had. Hoewel die een luchtje hadden, waren dat ook leuke mini poppetjes waar ik urenlang plezier mee had.

Zo ook mijn dochter. De verpakkingen gingen los en direct kon ze haar fantasie laten gaan. En ze is uren zoet geweest. Zelfs broerlief kwam even-hij zal het vast ontkennen als je het hem vraagt- meespelen met de mini’s. En dan hebben ze nog niet eens de app geprobeerd.

lego studio pets

Wat mij betreft zijn dit blijvertjes en straks het perfecte schoencadeautje voor als de Sint weer in het land is. En hoewel de kleurtjes van de koffers wellicht wat zoet zijn, kunnen jongetjes natuurlijk ook prima met de mini Studio Pets uit de voeten.

Toch geen honden-vriend?

Geen nood! Je hoeft ze nog niet af te schrijven. De mini’s zijn ook verkrijgbaar in Konijntjes en katjes 🥰

Wat is jouw favoriet?

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Eén gedachte over “Studio Pets Mini figuurtjes

  1. Ik wilde vroeger altijd die diertjes van ‘Little Pet Shop’, maar deze zijn wat realistischer. Jammer genoeg nooit gekregen, maar wie weet belandt deze op 23-jarige leeftijd nog in mijn schoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.