Hethuishoudenvan-ockyz

Sweakers: anti-slip zwemsokken van Ockeyz

Leestijd: 3 minuten

Sweakers: anti-slip zwemsokken

Jee of nee

Vraag onze Mama-blogger Alice om een product te reviewen en je weet gegarandeerd dat het product door een zeer, maar dan ook zeer strenge ballotage commissie moet! Of het nu een gesponsord product is, of niet. Zeker als het gaat om een product voor haar uk! En daar houden wij van. Van Ockyz kregen wij de Sweakers ter review; antibacterieel, non-slip zwemsokken voor kinderen. Want, zo zeggen zij: Kids just want to have fun. Maar wat vindt Alice van de Sweakers voor haar uk? Lees snel verder!..
Ockyz: Sweakers

Op vakantie

Met de zomervakantie in volle gang stroomt mijn hoofd over. Nog drie keer met mijn ogen knipperen en we vertrekken voor twee heerlijke weken naar het mooie Frankrijk.
Zelf ben ik zo klaar met inpakken, en mijn lief kan ook erg goed zijn eigen spullen in een koffer gooien, maar die uk…

Een flinke anderhalf, is hij. Een heerlijke dondersteen die kletst alsof hij dat al jaren doet, maar loopt alsof hij zich te goed gedaan heeft aan mama’s drankje.
Instabiel hobbelt hij de kamer door, struikelt over zijn eigen voeten en stort vol op de vloer.
Ongelovig kijkt hij vanaf zijn buik naar me. Hij vindt het maar raar dat hij iedere keer omkukelt.
Op mijn vraag of hij au heeft schudt hij zijn hoofd, zegt “nie au, mama” en staat op, roept met zijn armpjes in de lucht ‘Klaaa!!!’ om vervolgens vrolijk verder te hollen.

Tot vorige week was dat nog vertederend, maar opeens is het eng, griezelig en levensgevaarlijk.
Hoe ga ik deze ontdekkingsreiziger aan een zwembad in Frankrijk in toom houden?!
Als hij al over pluisjes struikelt, hoe moet dat dan met gladde badranden, natte voetjes op tegels, sprintjes langs het water of andere opeens gevaarlijke capriolen?!

Waterschoenen

Terugdenkend aan mijn eigen waterschoenen, toen ik zelf nog maar een turf was, doen mijn voeten nog pijn. Van die net te grote, of net te kleine, plastic waterschoenen, met randjes die in je zachte kindervoetje sneden of aan je vel bleven plakken als ze half droog geworden waren.
Eigenlijk net niks… in het water was je ze zo verloren en op het droge deden ze zeer.
Hethuishoudenvan-ockyz

De Sweakers

Die wilde ik dus niet voor mijn mannetje. Maar wat dan wel?
Sweakers antislip zwemsokken! Wat een geweldige dingen zijn dat!
De onderkant van de Sweakers heeft een antislip met niet te dikke ribbeltjes die goed grip geven op gladde ondergronden.
Ze zitten strak om de voet. Je raakt ze niet zomaar kwijt.
Het zijn echt sokken dus ze knellen niet.
Nat blijven ze goed zitten, droog doen ze geen pijn.
Ze zien er leuk uit. Er zijn meerdere leuke designs te krijgen.
En als bonus… Ze werken ook echt heel fijn tegen hete tegels, scherpe steentjes of ruwe ondergronden. Tuurlijk, ze gaan wat sneller stuk, maar dat is verwaarloosbaar bij het zien van al die pret die hij van z’n Sweakers heeft.
De teentjes zijn (gedeeltelijk) vrij, met een stikseltje tussen de grote teen en de rest zodat ze goed blijven zitten. Het voordeel is dat je wel 4 schoenmaten(!) met 1 sokmaat doet, wat echt geweldig is met snel groeiende kindervoetjes. Het nadeel dat de tenen dan wel wat stoot-gevoelig zijn in vergelijking met andere -stoffen of plastic- waterschoenen.
Daarentegen, zijn ze eenmaal uit het water, aan de voet of uitgetrokken en even in de zon gelegd, dan zijn ze veel sneller droog dan stoffen waterschoenen.

Conclusie

We hebben de Sweakers getest in een groot zwembad, in een pierenbadje met een glijbaantje en ander waterspeelgoed, hollend over gladde tegels, in de tuin in het babyzwembadje (in, uit, in, uit, in, staan, zitten, staan, uit, in, hollen, spring, uit,) en in de keuken met natte zwemsokken zonder 1 glijpartij. Ik vind de Sweakers antislip zwemsokken ronduit ideaal. Het enige wat mist is een uv-bescherming.
De vakantie is er. We gaan zo weg. Maar mijn hoofd is een stuk leger.
Deze mama heeft straks veel meer vakantie aan dat zwembad met een uk op Sweakers antislip zwemsokken.
Mag ik al?
Wij hebben de Sweakers ter review gekregen door Ockyz. Ze zijn in de webshop van Ockyz te koop vanaf €17,99.

Over Ockyz

Ockyz wil dat kidz lekker ongedwongen en veilig kunnen spelen bij zwembaden. Daarom hebben we speciale anti-slip footwear met te gekke designs ontworpen. We noemen deze: SWEAKERS (swimming sneakers). Ze hebben open tenen, zijn licht van gewicht en antibacterieel.
En weet je dat ze ook super gave badkleding hebben?
Sweakers kosten minder dan 5 euro per schoenmaat
Ze gaan maar liefst 4 maten mee

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.