Vergeten!!!!

Leestijd: 2 minuten

De moeders onder ons kennen het wel.. heb je net de wasmachine aan staan, komt kindlief nog even aan met een gymtas of vieze kleding die onder het bed zijn “gevonden”. Zuchtend en steunend probeer je de kalmte te bewaren, maar van binnen baal je als een stekker.

Daar heeft Samsung een oplossing op! Zij hebben onder 1090 mensen uitgezocht wat er nu het meeste wordt vergeten in de Nederlandse gezinnen en hebben daar handig op in gespeeld.

Samsung zegt:

“Mannen en vrouwen beschuldigen elkaar van vergeetachtigheid, blijkt uit de studie. Hoewel veel mannen toegeven dat ze veel vergeten, meent bijna twee op de tien (17,3%) dat vrouwen vergeetachtiger zijn. Slechts 8,8% van de vrouwen is het daarmee eens. Er is meer eensgezindheid over wat mannen massaal vergeten: belangrijke dagen zoals verjaardagen, trouwdagen of Valentijnsdag. 77,1% van de vrouwen en 67,9% van de mannen deelt deze mening.

Te wassen kleding
Veruit het vaakst vergeten Nederlanders bepaalde boodschappen mee te nemen uit de supermarkt (86,3% bij vrouwen, 79,5% bij mannen). Ook namen, wachtwoorden en telefoons worden regelmatig vergeten. Het komt bovendien vaak (53,4%) voor dat te wassen kleding niet in de wasmachine terechtkomt. Voor zulke gevallen heeft Samsung een wasmachine met een extra deur, waarmee je probleemloos een vergeten sok, onderbroek of extra wasmiddel bij de was doet.

Ruim de helft van de Nederlanders (55,5%) is bang dat zij dingen over het hoofd ziet en bijna een derde (31,9%) voelt zich in dat geval schuldig. Om zaken beter te onthouden, doen veel Nederlanders aan lifehacking: zeven op de tien (70,3%) geeft aan te werken met geheugensteuntjes. Met de Samsung AddWash wasmachine is dit in elk geval voor de was niet meer nodig.”

  En dit is die wasmachine. Wat een handig ding! En wat staat deze hoog op mijn verlanglijstje, nu mijn huidige wasmachine met één voet op de schroothoop staat..

 

Heb jij ervaringen met deze wasmachine?  Deel je mening met ons!

 

 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.