Product reviews

Vest, anti radiation technologie (deel 2)

Leestijd: 3 minuten

Eerder deze week hadden we het over de Anti Radiation telefoon hoesjes van Vest. Zoals al aangegeven, maken ze ook andere anti-radiation producten, waaronder een zwangerschapsband en een laptop cover.

Daarnaast heeft Vest  3 verschillende type headsets op de markt gebracht; met draad, bluetooth en de “active” variant. Uiteraard zijn deze allemaal in leuke kleurtjes te verkrijgen, maar waar ik helemaal blij van wordt is dat de headsets 98% van de straling tegen houden.

Vest presentatie aangepast (2)_003

Wij kregen de bluetooth versie te testen.

 

What’s in the box?

Wanneer ik de box open doe zit er een mooie leaflet bij. “So let us introduce you to your new best friend” staat daar op. Ja, ja.. laat maar ns zien dan! Qua design ben ik overigens al om! De headset zit perfect verpakt en als ik de oortjes uit de doos haal, zie ik dat ze met een magneetje aan elkaar kleven. Weer een stukje design waar goed over nagedacht is.

 

IMG_4144

Waar de twee oortjes samenkomen vind je een jackplug die in de bluetooth afstandsbediening moet.

Naast de afstandsbediening vind ik een zakje met diverse maten oordopjes, zodat de headset voor iedereen comfortabel zit. Een koord en een usb oplaadkabel maken het pakket compleet.

 

Maar.. hoe is het geluid?

We gaan eens testen!

IMG_4149

Ik ben niet zo van het lezen van de gebruiksaanwijzing. Noem me eigenwijs, maar met logisch gebruik van mn verstand kom ik er ook (denk ik). Gelukkig heb ik dit keer gelijk. Door het telefoon icoontje even ingedrukt te houden activeer je de bluetooth functie en met een simpele swipe op mijn iphone is de headset zo aangesloten. Het nadeel is dat er geen pincode op zit om de apparaten te koppelen. Persoonlijk vind ik dat veiliger, ook tegen “per ongeluk” inbreken.

 

De afstandsbediening ziet er mooi uit, maar simpel met maar 3 knoppen. De telefoonknop, de rewind knop en de fast foreward knop. Verder zit er een aansluiting voor de usb-oplaadkabel. Wanneer de Vest Bluetooth headset is gekoppeld aan jouw telefoon, knippert het telefoon icoontje blauw. Maar verder is het even uitzoeken waar je de andere knoppen allemaal voor kunt gebruiken. Want helaas vinden we in de bijgeleverde folder geen uitgebreide uitleg van de afstandsbediening.

 

Wanneer de iphone en de Vest bluetooth headset verbonden zijn, zet ik mijn muziek aan. Tja.. daar valt de headset wat mij betreft een beetje door de mand. Ik heb headsets – dan wel zonder anti-stralingstechnologie- die veel helderder zijn qua geluid. De Vest Bluetoots Headset heeft een goed geluid, maar komt op mij een beetje dof over. Dat is wat lastig als je een echte muziek liefhebber bent. Maar als je deze headset voor huis-tuin-en keuken gebruik wilt gebruiken, zou ik deze zeker aanraden. Want als ik via de headset ga bellen, hoor ik de persoon aan de andere kant wel weer luid en duidelijk! En laten we één belangrijk gedeelte niet vergeten; de Vesta Bluetooth headset houdt 98% van de straling tegen! En dat op zich al, maakt mij blij.

IMG_4153

Voordelen

  • Houd 98% van de straling tegen
  • Makkelijk in gebruik
  • Verschrikkelijk mooi design
  • Houd 98% van de straling tegen!!!!

 

Nadelen

  • Prijzig, adviesprijs Eur 89,99
  • Geluid is wat dof

 

De Vest Bluetooth headset – en overige Vest Technlogy producten – zijn o.a te koop bij Gidget.nl en Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.