Vet koel!

Leestijd: 2 minuten

De nieuwe Leven van een Loser is Vet Koel!

Vet koel, hethuishoudenvan, het leven van een loser
Vet koel

Op 4 juni verschijnt het dertiende deel van Het leven van een Loser: Vet koelJeff Kinney heeft opnieuw een supergrappig verhaal geschreven over Bram Botermans, de favoriete antiheld van kinderen. In Vet koel vliegen de sneeuwballen Bram om de oren. Het ideale boek om mee af te koelen deze zomer, met toffe gratis Loser-sleutelhanger.

Mijn kinderen zijn, net al ik, best wel verslaafd aan boeken.. We hoeven geen Boekenwinkel te passeren of “we moeten even kijken”. Lopen we in Amsterdam? Ha! Hou je hart maar vast, want wij kunnen zo een hele dag rondhangen in Scheltema! Het kan dus geen verassing zijn dat Het Leven van een Loser een van de meest favoriete boeken is van mijn zoon. Zijn boekenkast puilt uit en alle delen van Het leven van een loser zijn inmiddels voor de tweede keer gelezen. Ik weet dus zeker dat hij op 4 juni zijn spaarpot leegrooft en zijn moeder overhaalt om “even naar de Bruna te gaan”…

Het verhaal

Door zware sneeuwval sluit Brams school; iedereen heeft ijsvrij. Geweldig, maar al snel verandert de woonwijk in een winters slagveld. Er worden ijsforten gebouwd en epische sneeuwbalgevechten gehouden. Ontpoppen Bram en Theo zich tot ware sneeuwhelden, of halen zij de dooiperiode niet?

Wij hebben in ieder geval veel zin in de zomer!

Je kunt Vet Koel ook via mij kopen.

Let op: Dit is een gesponsorde link. Als jij via deze link het boek besteld, gaat er een klein deel van de opbrengst naar mij.

Klik op het boek om verder te gaan naar de webshop:

leven van een loser hethuishoudenvan

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.