Angelique 2.1

We love: mooie kleurtjes

Leestijd: 2 minuten

 

 

Ik moet eigenlijk administratie doen, maar ik ben enorm afgeleid. Waarom? Mijn mailbox stroomt vol met zo veel leuks!

HoezoAls ik administratie moet doen, voel ik me net zo’n klein kind. Een aandachtsspant van 0,0, zuchtend en steunend en een humeur van een opstandige puber. Ik ben zo niet gezellig en vraag mij af waarom ik ooit het idee had om te gaan werken als zelfstandige?

Dus dwalen mijn gedachten af. Neemt mijn creatieve geest het weer over van de helft die de cijfertjes beheerd en hoor ik mijn echtgenoot zuchten omdat hij weet hoe laat het is. Vandaag komt die administratie niet af!

Maar zeg nu zelf, zijn deze niet geweldig leuk? Een van mijn lievelingsmerken, Little Dutch, komt nu met prachtige posters en kaarten om de baby- of kinderkamer helemaal mee af te stylen. Ze zijn zo ontworpen dat je ze als setje (A4, A5 en A6) aan de muur kunt hangen. Maar je kunt ook heel goed zelf mixen & matchen en tot een leuke set komen!
Little dutch
De posters zijn dubbelzijdig, zo kan je zelf kiezen welke kant je ophangt. Of na een tijdje gewoon even omdraaien voor een frisse look. De kaarten zijn natuurlijk niet alleen leuk voor jezelf maar misschien nog wel leuker om te delen.

Nog leuker voor mijn humeur zijn deze vrolijke producten van Flying Tiger! Alleen van die kleurtjes word ik al enorm blij en heb ik een ritje naar de dichtstbijzijnde Flying Tiger al in de planning. Kan ik gelijk kijken wat voor leuks het naastgelegen Primark weer heeft 😉

 

Credits: Flying Tiger
Credits: Flying Tiger

En nu ik toch aan het binchsurfen ben, kan ik eigenlijk ook wel even langs de Hema. Waar ik mij, werkelijk waar NOOIT kan inhouden.

Tja, moet ik nog meer zeggen? Wat een feestje als ik al deze producten bij elkaar zie!  Ik denk dat ik eens lekker naar de stad ga. Want zoals die reclame spot op de radio al roept.. Niemand zegt; “Goh, laat ik eens even lekker mijn administratie gaan doen!”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.