Gadgets

Wie laat de hond uit?

Leestijd: 2 minuten

Vroeger hadden wij Max. Een leuke, gezellige en immer vrolijke maltezer die ons maar al te graag liet zien dat hij in huis was.  Max was mijn hond, maar al snel werden mijn man en hij dikke maatjes.

Maar met een hond komen ook veel verantwoordelijkheden. Hij moet eten, wil lekker knuffelen en rennen en moet (ook al regent het en wil hij ab.so.luut. niet mee naar buiten) ook uit en je moet zijn uitwerpselen logischerwijs opruimen. En als je op vakantie gaat, kun je het beestje ook niet aan zijn lot over laten. En omdat de kinderen heel klein waren, besloten wij om na het overlijden van onze Max geen hond meer te nemen.

Wowwee komt met een oplossing. En ik zou geen tech-mama zijn, als ik dit niet met jullie wil delen! Maak kennis met CHiP!

Is ie niet geweldig!

 

wowwee_chip_product_002Deze intelligente robothond kan perfect door zijn baasje opgevoed worden. Door middel van een speciale ‘Smart Band’ en bluetooth, heeft de CHiP (Canine Home intelligence Pet) zelfs letterlijk de mogelijkheid om te volgen. Baasjes trainen hun CHiP geven een goede opvoeding door likes uit te delen via de slimme armband. CHiP past zijn gedrag hierop aan. In de kop van CHiP zitten infrarode sensoren met een 360-graden uitzicht. Op die manier kan de robothond van WowWee erg gemakkelijk zijn speciale bal vinden. Deze speelgoedrobot voert allerlei kunstjes uit en luistert naar opdrachten zoals zitten, liggen en volgen. Door middel van de gratis app zijn deze kunstjes uit te voeren. Na een dagje spelen gaat CHiP zelf naar zijn SmartBed (oplader) om op te laden.

Chip is niet goedkoop, maar zeg nu zelf.. een rashond met stamboom is dat ook niet! CHiP heeft een adviesprijs van €229,99. Maar… hij hoeft niet naar buiten en je hoeft niet met een zakje zijn uitwerpselen op te ruimen…

Ik zeg: Wie laat de hond uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.