Win de Brepols Familie Kalender

Leestijd: 1 minuut
In mijn zoektocht naar nieuwe kalenders voor het komende jaar, stuitte ik op deze prachtige Brepols Familie Kalender. Ik vind hem leuk van design, hij is praktisch én (voor mijn chaotische planning) een plus: voorzien van Sticky Notes!

Later deze week zul je deze kalender tegen komen in mijn post over mijn top 5 kalenders voor 2016, maar jij kunt hem nu al winnen!

Ik mag namelijk maar liefst 4 (!) exemplaren weg geven!

 

Wat moet je doen?

WIN!!Schrijf een korte review over de kalender!

Want ik kan je wel vertellen dat het een geweldige kalender is en dat deze voor mijn gezin goed werkt, maar wat zijn jouw ervaringen?

Laat ons in een  bericht onder aan deze post weten waarom jij deze kalender moet reviewen!

Like ons op facebook , deel deze post en tag een vriend of vriendin.

En wie weet win jij een van deze kalenders om te reviewen!

De winnaars worden op 7 december bekend gemaakt.

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

4 gedachten over “Win de Brepols Familie Kalender

  1. Wat zijn ze vrolijk, kleurrijk en gaaf! Zo’n gave kalender wil ik wel graag reviewen! Aangezien ik altijd lekker chaotisch ben, is een kalender mijn vriendje om alles bij te houden

  2. Wat een gezellige kalender! Ik wil best wel reviewen (ik offer me wel op 😉 ) Wellicht kan deze kalender van mij als mega chaoot nog een gestructureerde moeder maken!

  3. Ik zou deze geweldige familie kalender dol graag voor jullie reviewen! Ik heb een druk gezin met 2 jonge kindjes , alles plannen op een reguliere ‘kleine agenda’ is vaak erg moeilijk, er is gewoon te weinig ruimte om alles op te schrijven/ te plannen. En met alle werk/speel/sport/zwem/dans afspraken en feestjes en verjaardag en nog veel meer…. Dan zou een handige familie kalender meer dan welkom zijn! We reviewen hem met veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.