Los Bando
Lifestyle Win

Win filmkaartjes ” Los Bando”

Leestijd: 3 minuten

Ik werk soms ook samen met andere partijen.. 

Deze post is een samenwerking met Twin Film. Je vind hier geen betaalde links, maar wel een leuke prijsvraag! Lees je mee? 

AXEL en GRIM zijn al jaren beste vrienden en samen hebben ze één grote droom. Muzikale geschiedenis schrijven met hun rockband LOS BANDO IMMORTALE. Grim is drummer en Axel zingt en speelt gitaar. Op de dag dat ze een uitnodiging krijgen om mee te doen aan de belangrijkste talentenjacht voor rockmuziek in Noorwegen lijkt deze droom ineens werkelijkheid te worden!

Een klein probleempje, Axel kan eigenlijk helemaal niet zingen… Grim heeft dit nooit durven zeggen en komt ook nu niet verder dan te zeggen dat er ‘iets ontbreekt’ in de band. Axel stelt voor op zoek te gaan naar een bassist. De enige die komt opdagen voor de auditie is THILDA. Ze is negen jaar maar nu al een fenomenale celliste met een cellokoffer die bijna groter is dan zijzelf. Met Thilda in de band kan de muzikale roadtrip naar het verre Noorden beginnen. Ze “lenen” een camper en met het lokale rally talent MARTIN als chauffeur – de enige die een auto kan besturen – gaan ze op pad. 

Wat ze niet weten is dat Martin geen rijbewijs heeft en dit is niet de enige verrassing waar ze onderweg tegenaan lopen. De zo rustig begonnen trip wordt al gauw een turbulente race, met ongeruste ouders en de politie op hun hielen. Martin moet alle zeilen bijzetten om de grote finale in Tromsø te halen.

Het oordeel van mijn jury

los bando
Filmposter Los bando 

Mijn mini-jury bestaat uit mijn dochter van (bijna) 10 en zoon van 7. Beide best vastbaar voor de wat commerciëlere films, maar zo af en toe vind ik het heerlijk om met ze naar een filmhuis te gaan. Samen hebben wij de film mogen reviewen en we hebben in een deuk gelegen! Los Bando is een film vol met komische situaties, ongeruste ouders en grapjes die mijn kinderen niet altijd even snel snapte. Normaal stoor ik mij vaak aan nagesynchroniseerde films, maar dat had ik bij deze film helemaal niet.

Los Bando krijgt wat ons betreft 4 sterren! 

Wil jij naar deze leuke film? 

Ik mag van Twin Film 2x 2 vrijkaarten weggeven. Gaaf toch!! Hoe win je ze? Eigenlijk heel simpel.  1 setje geven we weg op instagram en 1 setje op Facebook!

Hoe maak je kans?

Instagram:                                                                                                                       1 – Volg @hethuishoudenvan | 2 – Laat een 🎉 achter in de comment onder deze post. 

Liever meedoen op Facebook? 1 – Volg @hethuishoudenvan | 2 –

Gerelateerde afbeelding

deze post en laat een 🎉 achter in de comment onder deze post

  • de winactie is van 22 oktober t/m 29 oktober
  •  iedereen mag meedoen aan de winactie
  • 30 oktober 2018 loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor instastories in de gaten!
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs: 2 vrijkaartjes voor de film,  niet inwisselbaar
  • deze promotie wordt gesponsord door Twin Film
Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.