Win

Win! Het boek Nooit meer regen!

Leestijd: 2 minuten

Nooit meer regen – Carla de Jong

Nooit meer regen

Een familieroman met in het hart een tragische liefdesgeschiedenis
Een half jaar na de dood van Jeanne Dufour worstelen haar echtgenoot, haar zoon en haar ex-man met hun verlies en met geheimen uit het verleden. Als de notaris aankondigt dat Jeannes testament geopend mag worden, ontvouwd zich onontkoombaar de beladen geschiedenis die de drie mannen verbindt. De waarheid schetst een even genadeloos als liefdevol portret van de overleden Jeanne Dufour. Kunnen de drie mannen met die werkelijkheid leven?
De review;

Het duurde even voordat ik het boek uit had. Het was voor mij persoonlijk namelijk lastig om in het boek te komen. Niet zo zeer omdat het verhaal dat niet toeliet, maar meer vanwege mijn eigen persoonlijke ervaringen. Het verhaal start namelijk al vrij snel in een Amsterdams ziekenhuis.. met twee dokters, chirurgen welteverstaan. En dat zorgt er bij mij voor dat het in slaat als een bom.

Gelukkig heb ik mij na enige tijd weten te herpakken en heb ik het verhaal verder kunnen lezen. En ik ben blij dat ik dat heb gedaan! Wat een prachtig boek! De verhaallijn is sterk en realistisch en de karakters zijn stuk voor stuk sterke persoonlijkheden.

Nooit meer regen gaat over het leven van de drie mannen in het leven van Jeanne Dufour, Française die hield van de Bourgondische levensstijl, haar zoon, haar man en haar ex-man. Al op jonge leeftijd krijgt ze ALS, waar ze aan overlijd en haar man, zoon en ex-man blijven in verdrietig achter. Als na een half jaar de notaris aankondigt dat haar testament wordt geopend, brengt dat heel wat teweeg.

2015-11-08 13.34.41

Nooit meer regen is een echte page-turner. Een verhaal dat je raakt en je nog lang na het lezen van het boek bij blijft.

Noot meer regen is €19.99 en te koop bij Bol.com. Het boek is tevens te verkrijgen als e-book.

 

WIN * WIN * WIN * WIN

Ben jij benieuwd naar het boek “Nooit meer regen” van Carla de Jong? Wil jij kans maken op een exemplaar van dit boek?

Hethuishoudenvan.nl mag een exemplaar weg geven!

Wat moet je doen?

  1. Ga naar onze facebook pagina en like deze.
  2. Deel deze post (en misschien wil je er iemand in taggen?)
  3. Bij 450 facebook likes, geven wij een exemplaar weg!
Facebook Comments

2 thoughts on “Win! Het boek Nooit meer regen!”

  1. dit lijkt me een prachtig, maar ook confronterend boek, net als jij het ervaren hebt. Ondanks(of misschien wel juist omdat) dat het enigszins dichtbij komt zou ik hem heel erg graag willen lezen, dus fingers crossed!

  2. Ik lees graag dit soort boeken, het lijkt me een spannend en pakkend boek, maar dat maakt het juist zo fijn om een boek te lezen als je er jou helemaal in kan leven. Ik zou het boek graag willen. Super fijne win actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.