Win: Rode letters van Anne Bishop

Leestijd: 2 minuten

Steeds als er een boek binnenkomt, is het hier in huis feest! De kinderen worden blij van het pakketje, dringen en zeuren om wie dit keer het pakket open mag maken en als blijkt dat het een boek is, moet ik altijd oppassen dat mijn man het boek niet al heeft gepikt om het als erste te lezen. 

Zo ook met dit boek. Ik had jullie al eerder bericht over de crowdfundingsactie voor het vierde boek van deze serie van bestselling auteur Anne Bishop -Grijze ogen. Deze boeken hebben het label URBAN. Dit omdat de Urban-boeken de zelfde herkenbare stedelijke hedendaagse Settingen hebben, waar je zomaar een vampier of weerwolf tegen het lijf kan lopen. En tja…. Laten wij hier in huis nou net van houden! Nog wegsmeltend bij Stephanie Meyers Twilight serie -Wij wilden serieus naar Forks- en lirisch over de Kronieken van de onderwereld van Cassandra Clare -waar ik nog steeds wat over MOET schrijven- stonden wij te stuiteren toen ik vertelde over deze serie. 

Het eerste boek uit deze serie heet “Rode Letters”  en gaat over Meg Corbyn en de anderen. Meg is een cassandra sangue, een bloed profeet, die de toekomst ziet elke keer als haar huid bloed. Wanneer ze op de vlucht is voor een man die gaar gave wil misbruiken, eindigd zij in een stadspark van de Anderen. Hier geldt de menselijke wet niet. In het stadspark van de Anderen ontmoet Meg Simon Wolfgard, een gedaantewisselaar en leider van het Stadspark in Lakeside. Hij geeft haar een baan als Contactmens, maar als hij Megs geheim ontdekt, moet hij besluiten of zij het waard is om de fragiele vrede tussen mensen en de Anderen op het spel te zetten. 

Als jij fan bent van boeken als de “Twilight serie” of op regenachtige dagen series als “Once upon a time” en (al dan niet vanwege een shirtless Askars) “True Blood” verslindt, dan moet je zeker deze serie lezen! Ik ben net begonnen in het boek en de uiteindelijke recensie moet nog komen. Maar ik ben nu al verslaafd. 

En daarom mag ik van Uitgeverij De Fontein een exemplaar van dit boek weggeven! 

Wat moet je doen? 

  • Like onze Facebook pagina. En als je dan toch op Facebook bent, check deze dan ook even! 
  • Deel dit bericht met jouw vrienden en tag daarbij een vriend of vriendin die ook graag leest
  • En keep your fingers crossed! Op 1 juni maak ik de winnaar bekend! 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Eén gedachte over “Win: Rode letters van Anne Bishop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.