Woon collectie Karwei

Leestijd: 2 minuten

Ik moet een rails hebben voor mijn gordijnen.

We hebben de luxaflex van de vorige bewoners (ja, ik schaam me diep, want we wonen hier al 3 jaar) van de ramen gehaald. En nu liggen de gordijnen op het logeerbed te verkreukelen. Dus die moeten zo snel mogelijk worden opgehangen in mijn werk kamer.

Tegen beter weten in loop ik de Karwei in. De Karwei is zo’n beetje mijn go-to winkel geworden en ze hebben altijd wel iets leuks staan. Zo ook nu, want niet alleen de kerst accessoires staan al klaar maar ik loop zo met mijn neus in de prachtige herfst/winter collectie woonaccessoires!

karwei winter 2015/16

Wat een feestje!

 

Karwei herfst/winter 2015-2016

 

Ik word er hebberig van! Wat jij?

 

12190922_782888395173737_8696198545579253324_n

Nb, die gordijnrails ben ik gewoon vergeten te kopen! Zaterdag dus weer een excuus om in de Karwei te gaan staan kwijlen 😉

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.