Wraps armband en oordopjes in 1

Leestijd: 4 minuten

Wraps

armband en oordopjes in 1

 

Is het een armband? Is het een headphone? Waarom niet allebei moet het Britse Wrapswear hebben gedacht.

Want zij hebben een geniaal product op de markt gebracht: een armband headphone. En ik denk dat dit met gemak DE zomerhit vanher jaar wordt!

Wraps armband en oordopjes in 1
Wraps, in alle kleuren en stijlen

 

Als audio en beauty freak is het idee van een “armband-audio fusion” echt een walhalla. Mijn linkerarm wordt al jaren standaard gesierd met Biba armbandjes, in de color of the day of de color of my mood. Maar mijn headsets – en ik draag voornamelijk zgn. oordopjes, omdat ik dat een stuk minder opvallend vind dan de über stylish maar grotere headsets- zitten standaard opgevouwen in mijn tas, jaszak of broekzak. Iets wat uiteindelijk kabelbreuk oplevert, want de draden zitten altijd in de war en in de knoop. Als ik de headset al niet kwijt ben geraakt omdat hij uit mijn jaszak is gevallen.

Dus toen de distributeur van de Wraps Wristband Headphones mij een setje opstuurde was ik natuurlijk de koning te rijk!

Het Britse Wrapswear wil mij nl graag tegemoet aan mijn wensen:

“Wearing headphones is not just about listening to music, its about how you look listening to music! Wraps were created from this concept. We took it a step further by making the wraps permanently wearable whether wearing them in your ears or on your wrist. The Wraps idea solves 3 inherent problems all headphones have:

  1. Storage 2. Anti tangle 3. Style.”

I like!

Wraps armband en oordopjes in 1
Armcandy 101

What’s in the box?

Het eerste wat mij opvalt is de verpakking. Mooi vormgegeven, modern, en je kunt duidelijk zien wat er in de verpakking zit. Maar met een tintje eco. Eenmaal verder zoeken, blijkt dat ik nergens echt de kan vinden wat de reden van de eco verpakking is. Kennelijk vonden ze de verpakking gewoon mooi en wilde ze iets bijdragen aan het milieu. I’m good with that!

Wraps armband en oordopjes in 1
achterkant
Wraps armband en oordopjes in 1
voorkant

 

Als ik de verpakking open, zit daar niet heel veel anders in dan de headphones. Ik mocht deze turquise versie (de classic) testen. Mar ze zijn er ook in andere modellen. Zo heb je een lederen versie en houten versie, die gebaseerd zijn op de armbanden die om de armen prijken van diverse Hollywood hunks, zoals Justin Bieber, David Backham en Johnny Depp.

 

 

 

Hoe werkt het?

Heel snel wilde ik natuurlijk proberen hoe ik de deze headset om mijn pols kreeg. En na even een beetje moeilijk doen, had ik de slag te pakken.

2016-02-15 19.44.51 2016-02-15 19.45.42

 

En door dat je het uiteinde (de jackpug) van de headphone in het daar voor bestemde sluitinkje drukt, zit de armband zo vast als een huis en kun je alles doen wat je wilt gaan doen. Ik heb de armband de hele dag om gehad en het zat inderdaad zo vast als een huis. Niet een keer heb ik het gevoel gehad dat de armband los ging of dat deze te strak zat.

 

Het geluid?

Ja en dan komt de proef op de som.. het geluid. Ik ben zelf lirisch over mijn eigen in ear headphones van het merk Marshall. Al vanaf mijn allereerste walkman (uh.. kan ik met deze bekentenis nog door voor 30ish?) was voor mij een headset van goede kwaliteit een must. En heb ik zo dus heel wat headsets voorbij zien komen en getest. Dus ik was heel benieuwd naar het geluid van deze headset.

Dus ik ontkoppelde de headset van mijn arm, stopte deze in mijn iPhone en ging opzoek naar mijn testmuziek en ging heerlijk achteruit zitten in de luie stoel en liet het geluid door de oordopjes galmen. En ik moet zeggen, het is niet slecht. Nee, het is geen Marshall kwaliteit, maar voor de prijs kan dat eigenlijk ook niet. Ik denk dat deze niet onder doet voor een headset uit de zelfde prijsklasse.

wraps
Wear your sound

Het oordeel!

Ik denk dat de Wraps een echte zomerhit kunnen worden!

De Wraps Wristband headphones zijn hele leuke, innovatieve en stylish oordopjes. Het design is leuk, de kleuren fris en er is voor elk wat wils. Hou jij van leer, dan is er een lederen bandje. Ben jij van de felle kleurtjes, dan is de classic echt iets voor jou!

Het geluid is prima voor een headset van deze prijsklasse. Deze Wraps zijn goed geprijst, vanaf 19,95 en zijn bij diverse winkels en online al te koop. Ik heb ze zelf ook opgenomen in het assortiment van Headset Heaven. Want ze zijn oh zo leuk!

Dus, ben jij op zoek naar een paar stylish oordopjes voor algemeen gebruik en ben jij dat gedoe met die draden zat? Dan is deze armcandy zeker een aanrader!

armcandy van Wraps

 

 

 

 

40+ en freaking fabulous! Wie zegt dat het leven stopt na 40? Grijze muis? Hell no! Welcome to my world!!
Posts created 172

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Koekje bij de koffie?
Ook wij maken bij Hethuishoudenvan.nl gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen.